Hvor og hvem er vi!

Lille Patina finner du i første etasje på Domussenteret på Setermoen, adresse: Gammelveien 8. Ellers på senteret finner du Coop Extra, Vinmonopolet, Elon og Sport1, Apotek1 og en cafe.

Vil du kontakte oss utenom butikken så ring oss gjerne på tlf 975 00 975, eller send oss en mail på [email protected]
Du kan også bruke kontaktskjemaet du finner nederst på siden her.

Daglig leder og eier er Ann-Kristin Sørgård og med på laget har hun noen flotte damer: Åshild, Tuva, Nora og Ramona.

Vår visjon

Vi ønsker å bidra til at du skaper deg det hjemmet du vil ha, slik at du trives hos deg selv. Vårt mål har alltid vært å skape en butikk litt utenom det vanlige.

Vår historie

Lille Patina startet opp i 2015, da med en ansatt og som en kombinert brukthandel og redesign-butikk under navnet Brukt på Nytt på Setermoen i Indre Troms. Bedriften endret litt retning etter hvert som tiden gikk, og er nå mer en gave og interiørbutikk, men vi har fortsatt fokus på redesign og gjenbruk.

Hva tilbyr vi

Hos oss finner du det unike, det lune og det kreative og vi er hele tiden på utkikk etter produkter man ikke finner overalt ellers. Naturlige materialer, landsstil, chic, rustikt, lokalprodusert og kvalitet er stikkord for vår butikk.

Interiør, gaver, pynt, duker, lamper, servietter, krus, kjøkkenartikler, lys, kunstige planter, møbelknotter, kort, blomsterpotter, spiselige godsaker (kaffe, sjokolade, te, karameller, lakris, krydder, sirup, kakao, søtsaker m.m) er noe av det du finner i butikken. Mye av dette finner du også i nettbutikken vår.

Som eneste forhandler i Nord Norge selger vi også kalkmaling fra Annie Sloan. Denne malingen kan brukes på det meste, slik at du kan pusse opp og fornye ting du allerede har.

Våre merker/forhandlere:

Amundsen Spesial, Lie Gourmet, Whittard, Lakritsfabrikken, Dropsfabrikken, Uyuni, Festival, Affari, La Finesse, Plint, Miljøgården, Chic Antique, Lovely Planet, Mr Plant, Inspirasjonsforlaget: Moomin, Weibel, Pobra m.fl.

Du er hjertelig velkommen innom butikken for en prat og en trivelig handel, eller kikk rundt her på nettsiden vår for å se om du finner noe som faller i smak.

Og du finner oss så klart både på instagram (lille_patina) og facebook (Lille Patina - kreativt interiør i Bardu).


Inngangen til Lille Patina i Domussenteret.